Klippt och skuret

Nu är den beställd, den 15 augusti bär det av till Tallinn med älskling, Freja och Björn. Kommer bli en härlig weekend tillsammans med de jag tycker mycket om, samt en hel del shopping i winestore. Billigt billigt är det i Tallinn! 

Igår blev det solning i parken, lite väl mycket kanske. Kom hem och såg ut såhär: 


Så idag blir det att försöka sola bort lite av det vita och kvällens planer är att träffa Thomas över en öl eller så. Har inte träffat honom på över ett år, så det blir ett kärt återseende. Men innan dess ska jag in till stan för att köpa nya Buzz till PS3, kanske även en guitar hero? Här har du flickan med guldbyxorna. 

Veronica Maggio + Oskar "Kihlen" Lindros = Sant. 
Kihlen (killen) som jag satt bredvid på tunnelbanan. Min idol. Woo..


Hiyaah!

Martina och Julia Persson är mina kusinbarn och de är världsmästare i sin klass i karate. Världsmästare! FYFAN VAD NI ÄR BRA! Världsmästare.. tänka sig att jag är släkt med världsmästare. Jag kan inte förstå det, mållös. Ni gör mig stolt tjejer <3
Stort stort grattis till er båda! 

Sammanfattning

Det har varit norrland i fyra veckor. Det har varit sommarjobb med sjukt bra betalt. Det har varit kompisar som ignorerat en. Det har varit Sollefteå med Adam Tensta, Chrill och Freja. Det har varit fjällfiske med familjen och älskling. Det har varit bastning med Matias. Det har varit promenader med finaste Raija. Det har varit kompisar som betyder mycket.  Det har varit alkoholdrickande. Det har varit midsommar. Det har varit skrattattacker med bror. Det har varit Sundsvall med shopping. Det har varit roligt att få spendera tid med familjen. Det har varit fiske i stugan. Det har varit nästintill varmt varje dag. Det har varit mygg. Det har varit fyra underbara veckor i underbaraste Hällsjö.


Nu är det Stockholm igen. Nu är det ca en månad kvar innan skolan börjar. Mamma kommer ner i augusti. Freja och Björn kommer ner i augusti. Det blir förmodligen en resa till Tallinn. Det blir en återresa till Norrland innan skolan börjar med fiske och granskning av Freja's nya lya. Det blir förhoppningsvis minigolf-turnering. Det blir en fartfylld månad. Maskinen är ett monster

Dagens låt: 
http://www.lastfm.se/music/Maskinen/_/Segertåget?autostart

Love it, love them. 

På nätterna hör jag fotsteg i trappen, jag hör hur det knakar i väggarna och jag vet att jag inte är ensam. Någon natt kommer jag ha haft ihjäl mig själv av alla dessa inbillningar. Rädda mig nu. Imorgon kan det vara för sent. 

RSS 2.0