Freitag

Freitag. Kan vara den bästa dagen på veckan. En dag där allt är som vanligt på dagen men som slutar i en sagolik kväll där man vet att man kan lugna ner sig, stressa av, stänga av. Vetandes att man har två hela lediga dagar framför sig. I like. 
Har precis varit och solat så nu känner man sig någorlunda fräsch igen. Har korkat upp en flaska vin som sällskap under kvällen. Fredrik jobbar sent och efter det ska han på afterwork med jobbet. Imorgon kommer svärmor och hälsar på under helgen. Några andra planer finns inte planerade utan det blir nog lugnt med svärmor och pojkvän. Shopping kanske? Vi får se var Mr Eko Nomi säger om det. 

Kanske beställa lite sushi som middag nu? YES.

Helgplanering

Ännu en skolvecka är förbi, undra hur många det är kvar på Forsbergs nu? Orkar inte tänka på det just nu. 
Imorgon tar jag en tripp till Uppsala, närmare bestämt Örbyhus för att åka pulka med min käre bror och brorsbarn. Ser framemot att få träffa dem och pulkbacken. Var evigheter sedan jag åkte pulka! 

Idag har det varit en väldigt lugn dag på skolan då vi hade inställd lektion på morgonen. Morr, jag kunde haft sovmorgon. Eftermiddagen ägnades åt typografi redovisning vilket gick finfint. 
Ett litet smakprov finns nedan: 


Jag saknar min familj i Hällsjö. Det gör fortfarande ont i mitt hjärta att vara så långt bort från dem. Veta att allt kanske inte alltid är tipptopp med er. Dock har Morgan visat dem teknikens under, nämligen webcamen. Så ibland sitter vi och vinkar till varandra via den och dom ger mig nya krafter med sina leenden. Jag älskar er. Nya tag

Helgen:

Fredags blev en mysig afton med rödvin, underbara vänner och Mary Kay provning. En riktigt skön tjejkväll blev det hemma hos Frida. 
Lördags trodde jag att jag skulle få besök av Emmelie och Elin. Blev dock inte så, vilket var synd eftersom jag gärna hade velat träffa dem mer nu när de var på besök i storstan. Blev istället en lugn dag med god middag på kvällen med älskade Fredrik. 
Söndags hände ingenting pga missförstånd. Växlade mellan datorn och tv:n under hela dagen.

Veckan:

Har börjat väldigt lugnt på skolan. Idag har vi dock fått en brief som går ut på att göra popup-böcker. KUL! Fyfan vad kul. Men ack vad svårt. Dock älskar jag utmaningar och ger mig inte förrän jag lyckas. MADE MY DAY
Tetris

 

Jag dör


Stellan tar form. Och jag dör så vacker han blir!
Jag och Gabbsan har vandrat omkring på rosa moln
idag över våran fina skapelse. Detta kommer bli succé 
gott folk! SVT nästa!

Imorgon är det redan fredag igen. Sweet, efter en inte alltför
rolig vecka i skolan så ska det bli skönt med helg igen.
Kalas står på schemat och lite shopping kanske? 
Well, som student kan man inte alltid spara på vartenda
öre. De måste spenderas också. Hur skulle Sverige annars
gå runt? 

Nu ska jag sova och längta till ännu en kreativ dag imorgon.RSS 2.0