Upp

Först och främst vill jag tacka alla som kom på mitt kalas i lördags. Jag har aldrig haft en sådan trevlig kväll med alla de jag tycker om mest! Tusen tack för presenterna, skratten och sångerna. Det åts tårta i mörkret, dracks alkohol och en vild jakt efter chokladen. Bilder kommer upp så småningom från kvällen.

I övrigt var det härligt att vara i norrland igen under några dagar. Umgås med mor, far och min käre bror. Tack tack för alla fina presenter, tårtor och god mat. Jag älskar er.


Min plan att åka till fjällen verkar gå av stapeln, mest pga ett uppmuntrande sms från min bror. Så nästa vecka är det jag som åker upp till fjällen och blir indränkt i skoterlukt, grillar korv över öppen eld och rullar runt i snön. Looking forward.

I skolan är det examensutställning för hela slanten. 
19-22 maj är ni hjärtligt välkomna att se hur Forsbergs förvandlas till ett hus av kreativa elever som både jublar och gråter över att ha klarat av två år på skolan. Gosh, vad jag kommer sakna att åka till Skinnarviksringen 6 varje morgon.

Nu ska jag invänta Lost med lite vindruvor. 
På fredag blir det kalas för min kusindotter! 

Förväntansfull

Jag sitter här som ett litet barn kvällen innan julafton, jag är så förväntansfull inför morgondagen. Dagen då jag äntligen åker upp till Hällsjö igen efter tre månaders uppehåll. Pratade precis med mor i telefon och jag börjar nästan gråta bara av att hon säger att hon saknar mig. Jag har nog aldrig varit så mammakär som jag är just nu. Det är så mycket jag ser framemot att hinna med denna helg hemma i Hällsjö. Bara att få gå runt i Sollefteå och shoppa med mamma är något jag ser framemot! Säger hon som lämnar Stockholm med tusentals urval av butiker. 
Jag ser framemot lördagen, mest för att få träffa vänner som jag inte träffat på över två år, vilket är helt vansinnigt. Jag ser framemot att träffa lite byfolk som jag alltid vet finns där och som alltid ställer upp. Minst ser jag framemot att fylla år faktiskt. Jag vill vara 20 år resten av mitt liv. 

Om ca 12 timmar går tåget och jag känner på mig att jag inte kommer kunna sova någonting inatt. Precis som ett litet barn kvällen innan julafton. 

Jag längtar

Jag älskar våren. Jag sitter här och förundras över att det fortfarande är ljust ute, att solen väcker en på morgonen och att all snö är borta. Jag blir glad av alla färger som återkommer vid denna tid på året, härligt gula maskrosor, grönt i träden och alla människor som äntligen klär sig i något annat än svart. Jag blir lycklig, jag känner att jag lever igen. 

Det konstiga är dock att jag längtar till fjällen. Jag längtar till att få sitta i en snödriva med skinande sol och grilla korv över öppen eld. Jag längtar att få lukta skoter, att få pimpla och umgås med min familj. Jag hoppas, hoppas att jag har råd att åka upp igen. 


Igår blev det en öl med tjejerna från klassen och vi pratade om framtiden. Jag orkar inte tänka på det just nu, vad som kommer hända efter skolan. Jag vet att om jag inte tar tag i detta snart kommer det aldrig bli av. Så imorgon bestämde vi att det blir frukost på skolan och planerande av framtiden. UH. Sova

En sliten Cecilia säger godnatt efter en helgs kryssning.
Godnatt.


I'm numb


I'm naked. I'm numb. I'm stupid. I'm staying. And if Cupids got a gut, then he's shootin'.

PANIK

Ligger fortfarande sjuk och nu börjar jag bli måttligt less på det här. Jag har som vanligt inte tid att vara sjuk, jag stressar över att jag är sjuk. Allt jag missar på skolan far omkring i mitt huvud, vad måste jag göra för att hinna ikapp nu? Kommer jag att ens hinna ikapp innan jag bryter ihop? Jag kommer ständigt gå omkring och vara sjuk om jag inte kan lugna ner mig lite. Igår fick vi reda på temat för slututställningen som är om ca två månader. Jag får panik. Panik över att det bara är två månader kvar, panik för vad jag ska göra efter skolan, panik att jag inte kommer få träffa klassen varje dag, panik över temat. Panik, punka, pank, pinka, pulka, park, burka, birka, bark, bank, blinka. Jag kan hålla på i evigheter bara för att komma in på andra tankar. Låt mig göra det.

Ömtåligt

Uh, sitter här med feber och en hosta som heter duga. Har varit sjuk i tre dagar nu och mår uselt. Kan inte sova pga hostan och har ingen hunger. På dessa tre dagar har jag lyckats dricka ca 2 liter juice och ätit en banan. Gissa om jag är gnällig och ömtålig just nu? Well, tur att det kom denna helg och inte nästa då det är dags för kryssning igen. 

iCITY partyt var kanon, även fast jag hade lite feber, och det var underbart att få träffa Freja igen. Alltid lika kul att hänga med henne :) Då det var dags att bege sig hemåt igen fick vi med oss en goodiebag med lite smått och gott från makeupstore, tidningar och erbjudanden. Trevlig kväll med andra ord! 

Idag är det ingen vanlig dag heller, för idag är det Ted's födelsedag! Hurrahurrahurra! Snart är det moppemuscha och folköl som gäller ;)
 

Uppdatering

Ja, eftersom min käre brors fru inte har något liv har jag nu lovat att uppdatera min blogg lite oftare för att förgylla hennes vardag bland blöjbyten och spilld mjölk. Finns det förresten något finare namn än "min brors fru"? Kanske är uppenbart, men eftersom jag ligger med feber fungerar min hjärna ungefär som en brulépudding. Det dallrar fint därinne. 

Helgen med svärmor har varit avkopplande med shopping, god middag och lugna kvällar. Lördagskväll var vi på Gusto och åt en god middag där vi avslutade kvällen i baren med goda drinkar som vanligt. Fick en egen drink med mitt namn "Cecilia's Desire", som förhoppningsvis kommer komma med i drinkboken! Sweet. En chokladdrink var det förresten! 

Nu ligger jag i feber tillsammans med en ännu sjukare pojkvän vid min sida. Ni vet väl hur män är när det kommer till förkylning? Ja, ynkligare har jag nog aldrig sett honom. 
Imorgon kommer Freja till Stockholm och jag ska knapra alvedon hela dagen för att kunna gå på iCITY fest på kvällen. Årets första nummer är äntligen här! Det blir mingel och säkert en jättemysig kväll tillsammans med min käre väninna Freja. Vad jag har saknat henne! 

Nä. Vad sägs om ett parti tetris? 


RSS 2.0