halva jag.

Julen är över och all den förväntan jag haft har blivit uppfylld. Det blev precis så magiskt och stämningsfullt som man kan tänka sig. Att få komma hem till vinterfyllda Hällsjö på självaste julafton var nog den bästa julklappen för i år. Dock så finns det inget att klaga på över de övriga julklapparna som var perfekt utvalda för just mig. Allt jag önskat mig gick i uppfyllelse detta år. 

Idag åkte min andra hälft ifrån mig. Jag vill tro att det är nyttigt att sakna ibland, men när det börjar göra ont i hjärtat undrar jag om det inte har gått för långt.  Vad vore jag utan dig Fredrik? 

Till veckan ska jag träffa nära och kära och umgås med min käre mor. 
Det ser jag framemot. 


Sovmorgon

Att ha jullov innebär långa nätter och lång sovmorgon. Idag sov jag till 13.15, skulle säkert kunna ligga och dra mig mycket längre än så, men när jag kollade ut och insåg att det redan började bli mörkt ute var det dags att kliva upp. Efter att ha tagit på mig kläder och lite smink i ansiktet åkte jag in till centralen för att hämta ut biljetter inför hemresan på onsdag. Två dagar kvar. Känslan är ungefär som när man har sprungit coopers och endast har några 100 meter kvar, då man ger allt för att komma i mål och mjölksyran värker i varenda kroppsdel och luften börjar ta slut i lungorna.  Så känns det, två dagar kvar innan jag åker hem. 

Inatt drömde jag att det tog slut mellan mig och Fredrik. Jag grät i sömnen. Jag kände paniken krypa längs med ryggen. Han betyder så mycket för mig att bara tanken på att det ska ta slut gör mig gråtfärdig. Vi pratade om framtiden igår. I januari är det tre år sedan vi träffades för första gången, min älskade. Ingen är bättre än du. 

Nu ska jag börja packa varma kläder inför hemresan. Det sägs att det finns snö däruppe. 
Det är nästan så jag har glömt bort hur det känns, hur det känns att vara hemma. 
Mamma - Pappa - Morgan, jag längtar!

Ett hål i mitt hjärta

Det gör så ont. Mitt hjärta har gått itu. Min favorit. Trodde det skulle vara du och jag mycket längre än såhär. Sad eyes, det är svårt att förstå att det är över. 
Mina kära stövlar har gått sönder. Sitter som en tok och letar efter ett skomakeri som inte kostar skjortan. Ni ska lagas och därmed basta. Kära stövlar, I love you.

Jag vill bara varaEn snabb sneek-a-peek på våran lampa som jag 
lovade att visa här i bloggen. Dock är bilden inte 
rättvis mot vår snygga lampa. En produktbild
kommer senare.

Sitter i lägenheten och äter keso direkt ur burken.
Vad gör man av all tid när det plöstligt finns för många
timmar på ett dygn? Jag vet inte vad jag ska göra av dom.
Vilken omställning det är när man aldrig haft tid till något 
förut. Nu vet jag inte vad jag ska ta tag i först, så det blir
att jag sitter här och äter keso direkt ur burken. 

I tisdags var Martina här. Vi pratade, åt lunch, pratade,
drack te (hon drack säkert 2 liter) och pratade. Det var 
mysigt att ha någon här. Någon annan än bara jag och
Fredrik. 

Har packat paket idag och lyssnat på julmusik.
Jag vill att det ska vara onsdag nu. Inte om sex dagar. 
Jag vill vara med min familj, äta gott och vara i underbara
vinterfyllda Hällsjö. 

True colors

Jag vet inte hur många ggr jag har kört Ane Brun - True Colors på repeat nu. En bra låt att gråta till. Hela morgonen, hela morgonen har gått åt till att tänka på misstag, saker som jag ångrar. Jag vill köra mitt liv i repeat nu. Åtgärda mina misstag. Mitt psyke orkar inte det här. Inte igen. 

Design

Vi håller på med ett så himla roligt projekt under mån-ons. Killar från företaget Form Us With Love (http://www.formuswithlove.se/flash) har gett oss en brief att designa en lampa åt en fiktiv person, persona, och min grupp har nog gjort en sensation på denna uppgift. Lampan kan skådas på vernissage hos Form Us With Love killarnas atelje i gamla stan på fredag från 17.00 - 19.00
Kan du inte ta dig dit lägger jag upp bilder på lampan imorgon på bloggen. Mitt motto på denna blogg är nog för det mesta: Den som väntar på något gott.. 

Det är även sista veckan nu innan jullov. En hektisk vecka där det ska hinnas med en hel del skolarbete. H&M Club ska bla göra en ny lansering, enligt våran åsikt. Detta presenteras på fredag. 

Nästa vecka ska jag möta upp Martina, mitt kusinbarn. Var ett bra tag sedan vi träffades nu. Det är något jag ser framemot!
Även att julen närmar sig med stormsteg är helt magiskt. Snart snart snart.

Helgen

Jag tycker att alla som läser detta ska gå till Forsbergs julmarknad i helgen.
Ni finner den på Skinnarviksringen 6 Zinkensdamm.
Marknaden är öppen Lör-Sön 10-17 
Skynda fynda fina och udda julklappar! Det finns definitivt något för alla. 
Följ de gröna rosetterna. 

Har varit på skolan från 10.00 till 20.00 idag. Det tar tid att inreda en skola på fyra personer till en julmarknad. Resultatet blev hur mysigt som helst. Jag hoppas att många kan ta del av denna tillställning på skolan. 
Imorgon blir det antingen att träffa Anna Melinder eftersom hon är i Sthlm på besök, eller så blir det julmarknader med familjen Brodin. Först är det dock Solna som gäller, måste uträtta lite ärenden. 

Nu längtar jag till julen.
Lägenheten är så fint inredd med julsaker och julmusik är nedladdat till datorn. 
Nu ska jag invänta Fredrik som är på firmafest och sedan blir det en god natts sömn, det känner jag på mig. 

Bravader

I lördagskväll var jag impulsiv och åkte till Uppsala för att träffa familjen Brodin. Efter tre timmar var jag äntligen framme (stopp i pendeltågstrafiken drog ut på restiden) och möttes av Anna, Max och Ted vid tågstationen. Det slog mig att det var nästan ett helt år sedan jag träffat dem, vilket är alldeles på tok för lång tid. Vi kollade på film och smaskade chips medan Max och Ted vilt sprang omkring i extas över att jag var där och hälsade på. Jag sov inne hos Max den natten och fick sova ända till klockan elva dagen efter. Då fick jag även träffa en morgontrött bror som hade jobbat natt :) Resten av dagen ägnades åt Mulle Meck byggande ute i snön, tecknade filmer, mys och bus. När klockan var ca halv tio var det dags att bege sig hemåt mot Stockholm igen. Andreas var snäll och skjutsade hem mig. Tack för en trevlig helg familjen Brodin! Det var ett kärt återseende och jag hoppas att det inte dröjer lika länge tills vi ses nästa gång. 

I helgen är det julmarknad på Forsbergs skola! 
Skinnarviksringen 6 
Lör-Sön 10-17 
Kom kom kom! 

En extra puss till Max och Ted!

RSS 2.0