Andra hand

Jag har vigt mitt liv åt second-hand. Det är bland det smartaste någon har kommit på, att man kan återvinna varandras saker. Hur underbart är inte det? Och nej, second-hand är inte bara mormors gamla malätna yllekofta. 
Jag finner inga nackdelar med second-hand:
- Det är billigt, man kan skapa sin personliga stil och inte behöva gå omkring i likadana kläder som många andra och det är roligt att fördriva tiden med att försöka fynda något och mest av allt; det är miljövänligt.
Ge mig en anledning till varför man inte ska handla second-hand? 
Dessa shorts köpte jag för 45:-. Vill man så kan man. Upptäck din kreativitet! 

Dagens


Måndagen måste ha varit min turdag. 
  • Jag åkte till iCITY för att ordna distansjobb och fick mig en rejäl överraskning gällande lönen.
  • Jag ringde Signhild och fixade sommarjobb uppe i norrland i tre veckor.
  • Jag bytte in min trisslott på 25kr och vann 50kr. 
Idag har jag varit inne i stan för att leta efter ett tv-spel åt min bror. Hittade inget tv-spel, dock två par örhängen, två ögonskuggor och ett nagellack för 120:-. 
Imorgon åker jag hemåt mot norrland för att fira midsommar där med familj och vänner. 
Nu ska jag in till Rålis för att... ja jag vet inte riktigt. 13

Från och med nu förstår jag folk som har sagt att 13 är deras otursnummer. Att den dessutom föll på en fredag igår gjorde inte min dag bättre. Eftersom jag inte har skaffat mig något sommarjobb än så strosar jag bara runtomkring i lägenheten och gör ingenting, ingen kompis från skolan är kvar i stan så det finns ingen att umgås med. Fredrik bara jobbar och igår var han ute med jobbet hela kvällen. Fredagen den 13:e. Jävla skitdag. 

Idag är det lördag den 14:e och tro det eller ej, men jag sitter här ensam igen. En lördagskväll. Fredrik fick oväntat besök (åtminstone från min sida) och åkte därefter iväg till en gemensam kompis till dem båda. Kul. Och sverige förlorar mot spanien. Lördagen den 14:e. Jävla skitdag. 

På måndag ska jag in till Alströmergatan 20B för att snacka sommarjobb med iCITY. Det blir sommarjobb på distans eftersom jag åker upp till norrland till midsommar och stannar där tre veckor (som det ser ut för tillfället). Två jobb på en sommar, well done säger jag. Ska bli kul att få komma hem och träffa familjen samt en massa kompisar. Det var ett tag sedan nu. 

Jason Mraz - I'm yours går på repeat ikväll. Liknelse

Jag satt och surfade runt som vanligt på internet och hittade en bild på Alex Schulman. 
Kunde inte låta bli att jämföra honom med en av istidens mest charmigaste sengångare. Med det vill jag inte säga att Schulman är charmig. Långt ifrån. När jag ändå är igång med liknelser så måste jag passa på att visa prins Carl Philips logo och Timbro's logo. 
Lika? Jämför själv. (Vänster: Timbro).

Nu är jag här. För första gången. Hur ska detta gå?

 

Blogg, en förkortning eller förenkling av webblogg; av engelskans blog, kortform av weblog web + log, är en webbplats som innehåller periodiskt publicerade inlägg på en webbsida där inläggen är ordnade, så att de senaste inläggen alltid är högst upp. Bloggen kännetecknas av att texten visas på bloggen i samma ögonblick som skribenten publicerar den. Bloggar har de senaste åren blivit mycket populärt och vuxit lavinartat.

Det verkar ju inte alltför svårt va? Jag ska ge det ett försök. 

 

 RSS 2.0