Sköna klass

Titta vad jag fann på skolans hemsida! Nästan hela min underbara klass. Det har gått ca fem veckor jag såg dem senast nu, så på måndag blir det minst sagt ett kärt återseende. 


Idag är sista dagen på praktiken. De fick en chokladask av mig som tack för att jag fått vara här. 
Nu längtar jag bara efter helgen och lite mysiga julmarknader! 

SHIT BOX

Hur underbart är inte detta? Jag älskar sånt här! 
Kolla in själv: http://www.thebrowncorporation.com/


Betydelsefulla du

Jag vet att jag har skrytit om min mamma förr, men nu måste jag göra det igen. För en bättre mamma än min finns bara inte! Igår fick jag ett paket på posten, ett stort paket. Innehållet var fullt av adventsprylar såsom kylskåpsmagneter, pepparkakor, godis, russin, julpynt, glöggkoppar, pengar och en hel del annat. Gissa vem avsändaren var? Åh, min mamma är toppen! Detta var precis vad jag behövde, för till helgen är det första advent mina vänner. Hon ska få en stor kram av mig så fort jag kommer hem. Bästa mamma. Du får aldrig försvinna. 

Till helgen planeras det julmarknader runtom i Stockholm. Funderar på att kika in Gröna Lunds julmarknad. Dessutom får ni inte missa att Forsbergs skola har julmarknad den 6-7 december. Kom och inspireras! Felanmäld

Idag på väg till praktiken blir jag ståendes vid en rulltrappa som är avstängd med en skylt som lyder:
"Felanmäld. Reparatör på väg."

Det slår mig att våran värld är kanske uppbyggd som Theme Park, ni vet det där spelet där man ska bygga ett nöjesfält? När en karusell gått sönder trycker man på en knapp så reparatör kan komma och laga. Tänk om någon sitter och styr oss, trycker på en knapp så reparatören skickas till den trasiga rulltrappan? Ja, jag kan då se det framför mig. Sweet.


Jag blir tokig på snö. Ge mig sommar och värme, vem uppfann snön egentligen? Så himla värdelöst vitt pulver som är kallt. Dock kan de få ligga lite fint på julafton, resterande vintermånader kan det få vara varmt. 

Jag blir tokig på CSN. Förstår dom inte att jag behöver pengar för att kunna köpa julklappar? Ska ringa och klaga. Sista veckan på praktiken nu. Det är med blandade känslor jag återgår till skolan. Dock är det bara två veckor innan jullov igen. Sweet. 

Belåten

Har just svullat i mig en stor sushi. Den var efterlängtad, säkert två månader sedan jag åt sushi sist. 
Fredrik är och bowlar med jobbet så jag har bänkat mig framför tv:n ikväll med Idol och choklad. 
Dagen har varit lugn och skön, gick från praktiken vid 15.00 och åkte till skolan för att skriva ut julkort åt mamma som ska skickas iväg världen över. 

Såg precis på tv att det har kommit en rip-off på singstar som heter Lips. Vad får man ut av att göra så?
Skäms på er. Singstar var först och kommer alltid vara först. 

Nedan ser du hur julkorten ser ut på ett ungefär (mycket snyggare i verkligheten, både kort och familj), har gjort hela familjen som filmisar som ska knytas ihop till ett litet paket. 
It's The Who Family!


Kära blogg

Min dag börjar bra, fick ett väldigt positiv besked. Det här kommer jag leva länge på! 
Praktiken flyter på och helgen närmar sig med stormsteg, igen. Funderar på att åka till Uppsala för att se bror spela trummor. 
Min tå gör ont, nageln är av. Jag kan knappt gå. Hur skulle människan kunna klara sig utan tår? Vi skulle falla handlöst till marken pga obalans. Tro mig, jag stuper i ett. 

Nyponte, jag måste ha nyponte nu. Det är rött och smakar sött. Ungefär som ett hallon.

Färgskala

http://www.xrite.com/custom_page.aspx?PageID=77

hur bra syn har du när det kommer till färger? 
jag fick 12 i resultat. godkänt enligt mig. 

UtkastIgårkväll gjorde jag en pärlplatta. Hade inget bättre för mig nu när det är finanskris och allt. Ekonomin brister och ens liv blir begränsat. Typiskt. Tack ändå för pärlplattan Nordea, men nu vill jag hellre ha pengar.

Idag har jag tränat och brutit av min stortånagel. 
Imorgon är det back to work again.Performance

Grymt framträdande som måste ses! 


Säg även hej till min nya design på bloggen! Helt egendesignat utifrån noll kunskaper i html-koder :D..där stod han i all sin prakt.

Sitter på praktiken och ska snart redovisa en keynote-presentation för VD:n.
Helgen har varit som en bergochdalbana. Ibland gör det ont, ibland känns det som en dans på rosa moln.
Jag är trött, jag borde träna. Dricker fem glas te om dagen.

Måste hänvisa till ICA's underbara dans http://www.theecodance.com/
Made my day!

   Provade att lägga mitt mönster på en bricka:Kusligt

Kommer ni ihåg att jag har berättat om något som jag egentligen inte får säga? Men det som har hänt är bland det märkligaste jag upplevt. Vi fick i uppgift att göra loggor åt ett tv-spel, göra loggor åt företag som vi själv kommit på. Framtidsföretag, hur skulle företag se ut om ca 60 år? Ni som såg på Filip och Fredrik igår såg när de mixade ner mat så det blev flytande, det var mitt första företag jag gjorde. I framtiden har folk inte tid att äta utan måste dricka den. 
Det andra företaget jag gjorde var för inner beauty, beautinside (beautyinside). Om 60 år har man tagit åt sig talesättet att det är de inre skönheten som räknas. Här är min beskrivning på engelska: (ursäkta att den inte är perfekt)

 

In the future it will not exist any ideal of

beauty as thin waist, big breasts or smooth

skin. Now it’s the inner beauty that counts.

Do you want your lovers name on your heart

or do you want a new shape on your kidney?

Beautinside satisfy your desires. Welcome!

 

Idag när jag som vanligt satt och kollade runt på folks bloggar läste jag att Emmelie hade länkat till en sida där de just tatuerar in namn på hjärtat etc. Jag finner detta högst absurt, inom loppet av två dagar har mina företag redan besannats. Är det jag som har dålig fantasi eller är dom lika smarta som jag? Well.. loggorna får ni inte se än. Den som väntar på något gott. 

 

Sitter just nu på praktik på icity i fyra veckor framöver. 

Har fördrivit tiden idag till några illustrationer. 


RSS 2.0