Big brother is watching you

Sitter hos storebror Morgan i Sollefteå. Vi har svullat pizza, godis, milkshake och julmust ikväll. Zeunerts julmust. Nu står han och diskar medan jag sitter och jäser. Min mage kommer jäsa till max och spricka. Känns skönt att vara hemma från Stockholm, bort från all stress. Här är det bara att vara. Träffade goda vänner idag över en fika och det var ett kärt återseende, kul att snacka av sig om allt som har hänt.

Fredrik saknas, känns konstigt att sova själv om nätterna. Är van att ha honom vid min sida när jag vaknar upp. I love you, du är bäst.

Nu ska jag hjälpa bror med disken och förmodligen bränna bort en eller annan godisbit.
Imorgon blir det promenad med Raija och eftermiddagen i Sollefteå med mamma. Shopping!

Zu hause

Snart nalkas det lov och då mina kära vänner lämnar jag Stockholm för att varva ner i sköna Hällsjö. 
Först ska jag ha en underbar helg med min käresta, pengar kom idag så då är det bara att släppa loss. 
Efter lovet blir det fyra veckors praktik på iCITY. I onsdags var jag på deras smygläsning/mingel på konstbar och hade en trevlig stund. Igår hade vi redovisning ang. H&M's nya bildkoncept. Idag har vi redovisning för våran asymmetriska bok. Min är dock inte färdiglimmad, tänkte fixa med det när jag kommer till Hällsjö. 

Well. Nu ska jag in till Solna och spendera lite pengar på material till saker som jag ska sälja på Forsbergs julmarknad i december. 

 


Till sommaren


Det här kommer du se mig i till sommaren.
Men först är det vinter och vår. UH.

Tar mig tid

Nu tar jag mig tid. Tvätten är i tvättmaskinen, disken är diskad, golvet är skinande rent, kläder är ihopvikta, sängen är bäddad, levande ljus är tända, radion är på och hösten är kommen. Det enda som saknas nu är min älskling. Kom hem nu. 

Som sagt, jag lovade att sammanfatta lite av vad som har hänt.
  • Stockholmsmässan gick toppen. Vi fick oerhört bra respons på våran monter; "Så här ska en monter se ut!" Så nu får vi hålla tummarna att vi vinner priset för årets monter. 
  • Har skickat in två uppgifter som jag väntar på att få feedback ifrån. Har stor betydelse om det kommer med. Kan inte säga något mer för tillfället.
  • Var hos Frida igår och pluggade på asymmetriska typografin. Har slutredovisning till veckan då den även ska limmas ihop till en bok. Kul!
  • Har även slutredovisning på en H&M brief tillsammans med fotoskolan.
  • Har skickat in vårat bidrag till tävlingen Guldlådan där briefen var att få fler aktiva vandrare i MorsorochFarsor föreningen. Håll tummarna att min grupp vinner, då blir det gala för hela slanten.
Annars börjar det lacka mot lov och därefter fyra veckors praktik. Jag är återigen på iCITY, ett ställe där jag trivs. På onsdag är det lite mingel på konstbar för deras nya nummer. Kul att bli inbjuden till sådant av dem. 

Nu är det dags att slänga i lite mer tvätt. 

Vänta nu..

Nu har det hänt mycket igen. Så mycket att jag inte kan sammanfatta det. Då kanske du får en aning om hur mkt det är. Någon dag när jag har tid igen ska jag sammanfatta allt som har hänt. Nu har jag inte tid. Nu ska jag till Frida och plugga asymmetrisk typografi. Det blir sjukt snyggt. Hem&Villa

Kom till Hem&Villa/Stockholmsmässan ute i Älvsjö nu under helgen ( 9 - 12 oktober ) och kolla in våran snygga monter. 
Vi gör en kampanj mot onödiga spolningar eftersom det leder till totala katastrofer, tro mig. 

Vi ses!
YAH!

Äntligen helg.
Jag tror inte någon kan förstå hur uppskattat det är att få ha två dagar ledigt från skolarbete. Så mycket som vi har haft i skolan under dessa veckor skulle nog göra vem som helst gråtfärdig. Jag bröt ihop häromdagen, grät mig igenom hela kvällen i brist på tid i mitt liv. Jag har inget liv längre. All tid går åt till skolan. Att alltid försöka prestera sitt bästa går inte. Inte när man har ca sju uppgifter med en orimlig deadline. Det går inte. 

Stockholmsmässan börjar på torsdag, Forsbergsskola står under rubriken "Höjdpunkter". Så alla ni som befinner er i området bör komma och kolla in, för det här kommer bli toppen. Idag har jag och Linn gjutit betong och fixat med etiketter på flaskor. Typ dubbelt så mycket som på bilden. 

Varför det sitter en bebis med cigg i munnen vid ingången till skolan är dock en gåta. Men den gör alltid min dag. När jag känner att det börjar mörkna igen ska jag tänka på bebisen med ciggen i munnen. 

Imorgon åker jag till fina Hällsjö. 


Bananbanan

Hette rummet på BodaBorg Bananbanan eller Bananbanan? 
Varför är bananen böjd? Vad är det som gör att man halkar så lätt på ett bananskal?
Varför finns det 300 sorter av bananen? 

Jag har gjort en bananabräda.
På lördag åker jag till Hällsjö. Jag längtar oerhört. 


RSS 2.0