Roadtrip

Snart, snart åker jag upp till Hällsjö igen! Det har blivit många turer fram och tillbaka denna månad. Som tur är åker jag nästintill gratis idag eftersom vi ska åka med Fredrik's kompis upp. Sweet. 

Har inte hunnit planerat någonting till imorgon eftersom det var lite osäkert på när och hur jag skulle komma upp.
Dock har jag planerat in finbesök på fredagen då även bror Andreas med familj kommer upp till norrland. Då får jag äntligen träffa lilla Tez :D Samt alla andra i familjen Brodin också förstås! Saknar dom.

Nu ska jag packa ihop lite grejer snabbt, för snart åker vi! 
Nedstämdhet

Här sitter jag på balkongen och känner mig.. ja inte ledsen, men nedstämd. Den eviga frågan "Duger jag?" kommer konstant upp i mina tankar. Finns det något jag kan göra bättre? Vad vill jag göra i mitt liv? Varför gjorde jag så? Kan jag gjort annorlunda? Alla dessa frågor, runt runt runt i mitt huvud. Jag börjar känna av att skolan lider mot sitt slut, att säga farväl. Både till klasskompisar och skolan. Den trygga skolan, dit man alltid gick varje morgon. Där man alltid visste att något kreativt skulle hända under dagen. Har jag tagit tillvara på dom här två åren för dåligt? Skulle jag ha kunnat prestera bättre?
Det är nu det gäller, att visa att man har gått på en reklam och designskola i två år. Visa för omvärlden att man kan, att man behärskar programmen, att man kan sätta typo på en affisch, att man kan applicera dom rätta färgerna på rätt sak m.m. Jag vet inte om jag duger. 

HappyGirl88

Mitt nya smeknamn på något community kanske borde vara HappyGirl88 idag. Det har varit en toppen dag med jogging i parken till morgonen, långpromenad in till Solna och lite krimskrams inköpt från H&M. Ikväll blir det bio och om min käre sambo får bestämma blir jag nog inte förvånad om det blir den nya Fast and Furious. Jag nöjer mig gott med lite popcorn.

Igår fyndade jag två vårjackor för 166kr, sammanlagt alltså. Tack myrorna för bra pris samt 10% studentrabatt på det.


'Back in town

Är åter tillbaka i Stockholm nu efter en otroligt avkopplande fjällresa. Jag känner mig levande igen. Jag har ett rus inom mig som bara vill slösa energi, därav jag nu de senaste två timmarna storstädat köket. Minsta lilla vrå är nu prickfri från damm och brödsmulor. Nu kände jag att det lilla ruset dog av och behövde återhämta sig igen. 

Fjällen då? Underbart som sagt. Solsken 3/4 av vistelsen, fräknar på näsan och en snögrotta som tillslut blev gräsgrotta. 
Blev en hel del yatzyspelande, skoteråkning, timmerhuggning, avkoppling och godisätande. Nu har jag säkert gått upp fem kilo för mycket. Fick även en otroligt underbar nyhet under veckan som gick, jag blev nämligen faster till en liten flicka vid namn Tez! Stort grattis brorsan, Anna, Max och Ted! Är så glad för er skull och väntar otåligt på att få komma och hälsa på det lilla underverket!

Nu är det examensutställning för 100% som gäller. Nu blir det blåställ, hammare och kanellängd den närmsta tiden i skolan.
Nedan kommer lite sköna bilder från fjällen. 
Tjo tjim glitterlim
Underbara dag

Dagen är kommen. Dagen innan jag åker upp till Hällsjö igen. Har en del att ordna med idag, så det känns toppen! Igår blev det nämligen en hemmadag med massa mail till byråer, portfoliofix, tv och sol på balkongen med kanelbullar. Så idag är jag pepp på att uträtta en massa ärenden på stan och sedan hem för att packa ihop en riktig fjällväska med varma och flexibla kläder. Jag saknar min bror! Det ska bli så kul att umgås med honom i fjällen. Som vädret ser ut nu verkar det bli sol både lördag och söndag. Finns inget bättre än sol och gnistrande snö. Nej, nog tjatat om fjällen. Jag hamnar alltid tillbaka på ruta ett känner jag. 

Börjar få smått panik över ekonomin då jag insett att det endast kvarstår ett studiebidrag innan skolan är över. Jobb? Någon? 

Nej, nu ska jag äta frukost (vaknade för ca 30 min sedan) och sedan beger jag mig mot stan för att uträtta mina ärenden.
Glad påsk på er allesammans! 


MånDAG

Idag är det måndag och jag är ledig. Jag älskar att vara ledig på måndagar. Måndagar kan vara den värsta veckodagen jag vet, men just idag kan det kanske vara den bästa. Nästan. Inledde morgonen med en joggingrunda i parken, solen bländade mig, fåglarna kvittrade igång mitt tempo. Fint.

Sitter inne och försöker knåpa ihop ett vettigt CV samt jobba med min portfolio. Det är inte lätt. Borde ta kontakt med byråer i denna skrivande stund, men jag sätter mig hellre ute på balkongen med en kopp te och en god bok. 

På torsdag åker jag upp till Hällsjö igen, det går fort mellan gångerna nu, och på fredag åker vi vidare upp till fjällen. Min familj och jag. Ni som läst min blogg innan vet hur mycket jag längtas, så jag ska inte upprepa det igen. (MEN FYFAN VAD JAG LÄNGTAS!) 

Imorgon ska jag inhandla en ny portfolio. 
Nu ska jag gå och fynda på second hand.

Planering

Igår blev det bullbak.
Idag blir det kalas i Tumba.
Imorgon blir det shopping.


Härligt värre

 

Det är härligt att kunna sitta ute på rasterna i bara t-shirts och känna hur solen steker mot mitt vita fläsk. 
Det är härligt att äntligen komma ut och springa på de snöfria vägarna i parken. 
Det är härligt att se hur kanadagässen skiter på alla gräsmattor igen.
Det är härligt att jag äntligen har påsklov.
Det är härligt att få vara mig just idag. 

Det är härligt att det finns ett ord som härligt.
Jag tycker det är härligt.

RSS 2.0