What a feeling

Jag var bara tvungen att göra en bild så ni ska förstå ungefär hur jag mår just nu.
Glad, fiffilurig, stressad, lugn, nyfiken, kär, pigg, hungrig och längtande.

Nu vet ni!




Gott och blandat

Helgen som var gick alldeles för fort.
Jag ville hinna med så mycket, men han knappt hälften.
Fick iallafall träffa mina underbara ex klasskompisar över en öl. Vad jag saknar tiden på Forsbergs!
Saknar att få träffa dessa underbara människor varje dag.

Resten av helgen blev det mest shopping och jag känner att min shoppingbehovsmeter är nu återställd till noll igen. Förut stod den på 100.000, minst.
Nu är det en vecka fullspäckad med jobb som gäller.
Ser framemot onsdag då det blir bowling med älskling, Henke och Martina!

Nedan följer två illustrationer av min ex klasskompis Malin.
I adore them! I adore her! Gå in på: www.malinskogberg.com för att kolla in mer av hennes grymma verk.







MY STUFF.





HJÄLP!

Oj, vad tycker ni om min nya design? Haha.
Gjort den alldeles själv. Jag lovar. Haha. erh..

Detta var ju inte meningen.
Får fixa så fort jag kommer hem.
Ser rentutav förjävligt ut. Vem väljer denna stilmall? Och frivilligt dessutom?

Usch. Nu kommer jag må dåligt resten av dagen.

157

Någonstans mellan Bergsjöhöjden och Artillerivägen på buss 157 mot Lunda Industri känner jag mig som hemma. Det är skog både till höger och vänster och rakt fram är det en kopia av svinåsen mellan Sollefteå och Hällsjö. Där njuter jag varje dag i ca 10 sekunder innan betongklädda byggnader åter tornar upp sig. 

Jag längtar redan till imorgon!


Pigeon

Min mage låter som en duva, jag tror bestämt att jag har svalt en.

 

 

Ikväll är det fest med jobbet. Tjo tjim och glitterlim!

Innan dess är det hard work som gäller, ja ni märker ju hur hard det är. 

I helgen är inget planerat än så länge, förutom den återkommande söndagstvättdagen. 
Det ska bli skönt att göra precis vad jag vill och se vad livet erbjuder för festligheter!

Back to business.


Hårt liv

Helgen är över och den gick över snabbare än du hinner säga skål.
Fredagen blev det en efterjobbet öl på Sommar vid Odenplan med skönt sällskap, drog vidare till Storstad då vädret slog om till typ -10 grader. Efter några öl där blev det efterfest i typ en timme hos älsklings kompis. Var hemma runt halv fem.
Lördagen klev jag upp vid elva eftersom det skulle komma folk och kolla på fotboll hos oss. Var tvungen att städa undan lite och göra lite ärenden nere i Sumpan. Vid fyra åt jag min frukost som bestod av en Hawaii och ett glas fanta. Fint! Bra kostcirkel Cecilia. Kollade fotboll och vid åtta kom det plötsligt massor med folk. Eller ja, typ sex stycken. Blev fest, blev guitar hero, det blev lära-känna-nytt-folk (fastän 90% av folket kom från Sollefteå) Sweet! Gick till sängs vid halv fem även denna kväll/morgon.

Idag är jag trött. Sitter på jobbet och försöker koncentrera mig på mina uppgifter. Går sådär. Börjar känna av ett halsont och det orkar jag inte med just nu. Har på tok för mycket att göra för att hinna vara sjuk.
Nä, back to work. Hard work work.

Friend request

Fascineras över de människor som vill bli vän med dig på facebook enbart för att få visa hur många vänner de har. Själv fick jag förfrågan idag från någon som kommer runt trakterna där jag är ifrån, men som jag aldrig har sett eller träffat eller ens känner. När jag fick svar på min fråga "känner jag dig?" svarar denne glatt: "näpp men vi kan ju lära känna varandra kram =)" Jag är inte den som blir vän med någon jag inte känner enbart för att det syns på ens profil sida hur populär man är. Jag blir vän med de jag har någon anknytning till. Inte någon främmande människa, som Gudrun Schyman eller Paris Hilton.

Det roligaste var dock när jag satt och surfade runt på ams hemsida då jag fortfarande var jobbsökande och hittade en platsannons från onlinepizza.se som jag nyfiket gick in på och läste. En av deras krav var att man hade över 400 vänner på facebook. Kanske är det detta jobb den person som ville bli vän med mig försöker få?
Fakebook. Fakebook. Fakebook. Mange Schmidt gör det bra.

Snusmumrik


























dagens stora ilandsproblem:
tog precis min sista snus och undrar hur jag ska klara av bussresan hem efter jobbet.

Hard work work

Idag är verkligen inte min dag. Har inte riktigt vaknat till liv ännu, fastän det var 10 timmar sedan jag steg upp. Sitter på jobbet och ser allting dubbelt på skärmen, mina ögon går i kors. Ikväll har jag lovat mig att gå och lägga mig senast 23.00, får se hur det går.

Igår var vi som sagt på bio och såg Public Enemies. Den får 5 kycklingar av 10 möjliga. Fast Johnny får alltid 10 av 10 möjliga. Fick mums för ögonen och mums i magen av M&Ms.

En timme kvar o jobba. Mellan alla beställningsunderlag sitter jag och drömmer mig bort att få starta en karriär i förpackningsdesign. Eller åtminstone bli bra på det. Nedan följer några exempel som jag adore! Jag saknar att få vara kreativ igen.

Nu ska jag ta tjuren vid hornen och jobba mig igenom dom sista 50 minuterna!














Upptåg och nertåg

Helgen var minst sagt konstig. Fast konstig på ett bra sätt.
Lördagen började med att jag vaknade runt elva, utsövd och redo för att ta mig an lägenheten som behövdes städas inför Fredriks kalas senare på kvällen. Blev inte så, utan följde med Fredrik till Kista för att hitta någon outfit att ha på sig på kvällen. Hittade inget i Kista, åkte in till stan. Hittade inget i stan. Åkte tillbaka till Sumpan, hittade inget i Sumpan förutom lite alkohol. Väl hemma igen var klockan halv fyra och lägenheten var fortfarande inte städad. Två och en halvtimme senare skulle folket börja droppa in. I panik slängde jag ihop ca 50 st snittar, sprang runt som en tok, blev svettig och irriterad. På denna två och en halvtimme skulle vi även hinna äta dagens första mål också, hade totalt glömt bort att inte äta på hela dagen. I all stress fick jag inte ner mer än en fjärdedels pizza. Bra Cecilia. Bra uppladdning inför kvällen.
Kvart i sex hoppade jag in i duschen. En KVART på mig att hinna göra mig iordning innan folket kom! Yikes. Trodde jag skulle få hjärtstillestånd. Men jag hann.
Och folket kom inte förrän vid åtta.. tji fick jag.

Drack allt som går att dricka i alkoholväg tror jag. Shotar, vin, cider, öl, mousserande vin, redbull jäger, drinkar. You name it! Det dansades, det socialiserades, det spelades guitar och det var mer än roligt! Kom i säng runt halv sex på morgonen och sov bort hela söndagen. Me like. 

Fredriks själva födelsedag får jag ta i något annat inlägg.
För nu ska jag börja med maten och senare blir det bio. Public Enemies och jag ska dregla över Depp! MHMM!

Toodles!

Cheap?

Jag har fått dille på får just nu. 
Igår var det en hård dag. Skriver mer om det senare om mitt huvud tillåter mig.
Se och njut av klippen, första är komponerat av mig. Det andra är nog det häftigaste jag sett i hela mitt liv. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Genialiskt

      
Sitter på jobbet och surfar mellan inkommande mail. Detta är underbart, helt genialiskt. 
Jag vill också göra. Kommer kanske lite vettigare inlägg så småningom.. kanske.



          

Revenge from lernert Engelberts on Vimeo.


Kitteh kitteh!

Jag skrattar så jag gråter. 
Ge mig en katt! 


Med eller utan dig

Ja oj. Här var det dåligt uppdaterat såg jag! Har varit en händelserik vecka: 

Therese kom, vi buzzade, lirade gura och åkte på en skärgårdstur med ingen mindre än Christian Kjellvander! Mycket trevlig kväll med bästa sällskapet! Haltade hemåt och sov av oss ruset. Dagen efter fyndade vi på myrorna, alltid lika spännande att se vad man får med sig hem i påsen. Denna gång blev det en bok jag velat läsa länge: Bakom stängda dörrar. (Jag har lust att slänga den hårt i väggen nu när jag läst klart den. Man blir arg.) Therese åkte hemöver igen och det blev tomt. För tomt. Det ekar i lägenheten på dagarna. Bara jag hemma. Min käresta jobbar.. tills klockan är för sent att hitta på något annat än att kolla på tv el. dyl :(

I helgen var min käresta och såg U2 i Göteborg med arbetskamrater. Det var tomt då också. 
Vid 00.00 tiden ringde han och mitt hjärta fylldes med kärlek: "With or without you. With or without you. I can't live with or without you..." Gullet! Jag fick min dos av Tim Burton då jag såg Charlie and the chocolate factory till sent på morgonen. Nu väntar jag med spänning på Alice in wonderland!

På lördags vankas det kalas då Fredrik fyller 25 år på fredag. Hoppas på mycket folk som fyller ut lägenheten till max! 
Nu ska jag olja in balkongen och utemöblerna. Något vettigt måste jag ju göra idag också. 


                 
                 Karla-Therese & Cristian Kjellvander



RSS 2.0