Hej helgen

Äntligen helg! Det bästa på hela veckan är äntligen här. Imorgon blir det IKEA för inköp av byrå i hallen och lite annat smått och gott. På kvällen blir det nog Gusto för att inhalsa lite goda drinkar. 

Idag har vi jobbat med våran serie. Har två otroligt underbara lärare som har skrivit manus till "Höjdarna", "Allram Est" och "De tre vännerna och Jerry". Hur sköna snubbar som helst, så dom två sista dagarna nu innan helg har vi suttit och försökt göra en karaktärsbeskrivning samt bygga en modell av våran karaktär. Väldigt lugnt och skönt med bra musik har denna dagen bjudit på. Vi tackar för det. 
Ikväll ska vi (vi är jag och Fredrik. Eftersom vi har varit tillsammans i över tre år nu så säger jag alltid "vi" när folk frågar vad jag ska göra i helgen. Vi är som magneter på varandra. Alltid tillsammans. Vilket både kan vara på gott och ont) storhandla inför helgen och kommande vecka. Sedan ska jag bara sjunka ner i soffan framför en bra film och ett gott glas vin i handen, för att bara njuta av den kommande helgen. Är även ledig på måndag. Sweet! 


Detta är våran Stellan:


Immun

Ett tag trodde jag att jag hade lyckats bli immun mot alla sjukdomar. Har inte varit riktigt sjuk på över ett år och det är ovanligt för att vara jag. När jag var liten hade jag titt som tätt magsjuka, öroninflammation, influensa osv. Men under ett helt år har jag klarat mig mot detta. Nu sitter jag dock här tung i huvudet och halsen som bränner. Kan vara brist på c-vitamin då jag har varit väldigt dålig på att äta frukt och grönt under en period. Så nu har jag laddat upp med apelsiner, juice och massa bra för att komma i form igen. Jag har inte tid att vara sjuk nu när skolan har satt igång igen. 

Helgen spenderades mestadels i soffan i lugn och ro, även fast det blev en liten drink på Underbara Bar tillsammans med Fredrik, Henrik och Anna. Hur såg din helg ut?
Nu ska jag återgå till soffan och Benjamin Button.


Varför kom inte jag på detta?


Tomma ord

Helgen har varit omtumlande. Det är jobbigt när man är så långt borta, man känner sig så hjälplös. 
Jag älskar dig pappa. Krya på dig.
Är åter tillbaka i skolbänken nu för sista terminen på Forsbergs. 
Jag är helt tom på ord för tillfället. Jag återkommer när jag har något vettigt att skriva om. 
Ingen rubrik

Idag är ingen bra dag.

Hemmakär


Så, kära vänner. Nu vet ni att jag kommer från ett ställe som inte ens finns med på kartan. Från ett ställe som inte ens finns med på kartan till Sveriges huvudstad, det är ett ganska stort hopp. Kan ni förstå varför jag är så hemmakär när skillnaden är så enorm? 

Var och värmde upp skolbänken idag då vi hade redovisning samt en "mjukstart" på en uppgift som skulle vara klar fyra timmar senare. Min grupp klarade det galant. Nu har jag återigen långhelg, fredag till måndag. Och i helgen får jag kanske finbesök, hoppas på det! 

Be the king

Jag har blivit svag för snabbmat nu när man bor i en stad med större utbud än Sylos i Kramfors. Jag äter kanske snabbmat minst tre ggr i veckan. Jämt när man är inne i stan och shoppar blir det alltid att man slinker in på McDonalds eller Burger King för en cheeseburgare. Jag lovar er, det är beroendeframkallande. Nu har även Burger King gjort något kreativt och börja designa t-shirts som dessa snyggingar: 


Det är nästan så man måste stödja Burger King lite extra genom att köpa en t-shirt.


Har precis kommit hem från gymmet och snart är det dags att åka in till skolan för att möta upp Sara och Lisa inför vårat projekt som ska presenteras på torsdag. It feel's so good.
Har även fastnat framför ps3:an med Assassins Creed. Mycket bra spel.
Nu är det dags att äta något för att återhämta sig från träningen.

Back to life

Nu är jag tillbaka till mitt andra jag, min ena halva som automatiskt förvandlas till en stressande varelse så fort hon sätter foten på centralen. Alla människor, allt spring, allt prat, alla som ska hit och dit. Min hjärna fungerar inte under såna situationer, den stänger av sig. Jag hör inget, kan inte fokusera på något annat än alla människor som jäktar runtomkring mig. Jag smittas av dem, som ett farligt virus. En dag kanske jag dör av det, av all stress. Mitt hjärta, pang, bom. Borta. 

Som tur var har jag ett läkemedel mot detta virus. Han heter Fredrik. Han tar hand om mig och mitt hjärta, lindar in det i skyddande bomull varje kväll. Vi firade 3-årigt kärleksjubileum i tisdags. Vi har mött mot och medgångar under dessa år, men vi har alltid mött dom tillsammans och det är huvudsaken i kärlek tycker jag. Att alltid finnas där. Nu har Fredrik funnits där för mig i 3 år och jag känner på mig att det kommer bli många år till. 
Idag har jag träffat Lisa och Sara från klassen för att snacka lite grupparbete inför skolstarten den 19 januari. Don't drink and drive young people. Vi ska se till att ni inte gör det. 
Imorgon är det helg, inte för att det spelar någon roll för min del som har haft helg i snart en månads tid nu. Ja, jag är då inte den som är bitter över det!  Ska försöka få ordning på dygnsrytmen kommande vecka, det fungerar inte att vara vaken halva natten och sova till 13.00 - 13.30 varje dag. 

Uppehåll

Tänkte bara visa er denna fina glasharmonika, lagom för kvällströtta öron: 


Uppdatering om mitt liv kommer så småningom. 

RSS 2.0