Kissemiss.Purr purr!
Har faktiskt klarat av dagen förvånansvärt bra. Ingen snus, träning efter jobbet och spenatsoppa till middag. Karl Alfred, kom an bara! Nu håller mitt hår på att få sig en fräschare nyans och snart vankas det Familjen Annorlunda.
Ibland är måndagar inte så dumma ändå.

Mitt nya liv

Idag börjar mitt nya liv.
Idag ska jag sluta snusa.
Idag ska jag börja träna.
Idag ska jag börja tänka på vad jag äter.
(Okej, inte till lunch för då har jag pannkakor och sylt.)


Slaklok

I fredags blev det en totalt spårad kväll. And I liked it.
Började med varsin flaska (!) vin hemma hos Maja med NEJ-FAN-HELVETE-skrik till handbollen. När Kolan anlände kom även spritflaskan fram och likaså kameran. Redan för packade för att komma in någonstans egentligen drog vi vidare till Nordic Light i tron om att Fredrik med jobbarkompisar var kvar på AW. Dock fann vi ingen Fredrik utan istället ett norskt äldre par som också egentligen var lite för packade för att komma in någonstans. Efter att ha druckit två drinkar på mindre än en timme och Fredrik anslutit sig så drog jag hem. I slakloket (= vagnen längst bak på tunnelbanan).
Helgen i övrigt har varit lugn och skön. Nu väntar återigen en jobbvecka med nya utmaningar. Jag vill helst ha påsk nu.
Kolan och Maja

Ding ding

Jag måste erkänna en sak; jag är bäst på att läsa andras bloggar men vårdar min egen blogg som luft. Nix, zero, nada tid lägger jag ner. Jag vill ha en inspirerande, rolig och färgglad blogg. Mest för min egen del för att kunna gå tillbaka och läsa. Som min kära vän Maja sa: "det borde finnas en funktion så man kan beställa sin blogg i bokform". Precis som en dagbok. Hon är smart hon, den där tjejen! Dessutom så saknar jag en app till blogg.se, sån iphone nörd är jag. En bra app där det är lätt att publicera inlägg med bilder etc. Ja det önskar jag mig tamigtusan i födelsedagspresent. Nu blir det snus och handboll. Ding ding ding!

Ge mig x 2 tack!

Man kan inte bli annat än glad av hennes väggdekorationer.
Jag dör lite inombords så mycket vill jag ha dom!
Gå in på: http://janey-mac.com/ för att köpa lite fina saker.
Jag lovar att jag ska! (Om jag får igenom förslaget hos min andra hälft..)
RSS 2.0