FLYTTDAGS!

Nu flytter jag härifrån. Jag blir tokig på att jag måste skriva rövarspråk då det ej går att läsa mina inlägg från mobilen då å,ä,ö har knarkat ur eftersom jag har pillat för mycket med html koden och inte vet vad jag gjort. Därav blir det nu flytt till det ack så simpla blogspot. Det passar mig som handen i handsken då jag kan ställa in min design med några enkla knapptryck istället för att försöka mig på html. Nä, det där med webdesigner får jag nog lägga på hyllan ett tag till. Dessutom kan jag nu också uppdatera direkt från min iPhone. ÅH JA!

Jag hoppas ni orkar följa med mig hit istället: http://goodcilla.blogspot.com/
Puss på er!


Everyday I'm shuffeling

Everyday I'm shuffeling.
Underbar lördag med löptur som frukost, dog på golvet i en halvtimme efteråt.
Var och handlade glass, glassat i solen på balkongen.
Tvättat så man har rena kläder till veckan som kommer.
Ätit kebabsallad till middag.

Nu sitter jag framför datorn, poppar musik och blir galet danssugen.
Bilden nedan får stå för känslan som jag har i kroppen just nu.
Everday I'm shuffeling.

Imorgon om en vecka drar jag till Turkiet.
YES! Mini-tripp med chefen för att besöka en leverantör.
Mini-semester med tre nätter i Turkiet. Jag hoppas att jag hinner se lite sol också medans jag är där!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min kärlek och kanske spela lite Resident Evil på PS3:an.
Så får det bli.

 


POG?

När vi ändå är inne på nostalgi-trippen så tänkte jag höra om det är någon som kommer ihåg spelet POG? Vad gick det ut på? Jag kom ihåg att jag var helt tokig i det! Hade två hela rör fyllda med pog och två stycken pog's i metall. Skulle man kasta dem på en hög med pog's och alla som vände sig fick man? Jisses, jag måste ha varit grym på pog isåfall.


Klapp på axeln

På två dagar har jag hunnit uträtta jobbiga ärenden.
Först ut var tandläkaren och borra två tänder. Har gått och oroat mig i över en månad över detta och när jag väl kommer dit möts jag av världens gulligaste tandläkare. Bedövning på tandköttet för bedövningssprutan. Så när hon säger att nu kommer det stickas lite och sekunden efter säger att det är klart utan att jag ens hinner blinka till av smärta börjar mina nerver lugna ner sig något. Borrningen kändes inte ett dugg och jag går därifrån, 30 min senare, med noll hål i tänderna och en läpp som inte hänger med när jag ler av lycka över den icke existerande smärtan som jag gått och gruvat mig i över en månads tid. Tack tack tack! Det enda som smärtade med besöket var väl plånboken. Men nu såhär i efterhand betalar jag nog gärna så pass mycket för att inte känna något.
Andra ärendet var cellprovstagning för första gången och vissa av mina kompisar går hellre till tandläkaren än gynekologen, men jag är tvärtom. Lätt att jag hellre går till gynekologen än tandläkaren.
Sista ärendet var att hämta ut passet som var färdigt. Efter att ha suttit 3 timmar på passexpeditionen för att göra ett pass väntade jag mig ännu en sen kväll. Efter att ha fått gått före i kön pga en snäll militär som gav mig hans nummer placerades jag plötsligt bara två nummer efter istället för nio. Tack tack tack! Så efter 30 min var jag färdig och har ett nytt pass i mina ägor och kan åka vart jag vill i världen! Ja nästan iaf. Känns otroligt skönt.

Nu vill jag unna mig något för dessa jobbiga ärenden som jag har utstått under två dagar. Funderar på nedan, hiss eller diss?


RSS 2.0