Veckan som gått

Så var skolan igång och min stress likaså. Varför? Jag kom ju överens med mig själv att jag inte skulle låtas mig dra med i stressen detta år. Men går man Forsbergs så har man väl inget val antar jag. En vecka avklarad, då återstår bara 45 kvar då.  Cirka. Veckan som gått kan sammanfattas med dessa tre bilder ungefär: 


VI fick i uppgift att göra en symbol till någon/något vi tyckte det saknades en symbol till. 
Jag valde att göra en symbol åt min morfar som var konstnär och som älskade sitt yrke. 
Två olika symboler med samma syfte.  
 
                          
Vi hade i uppgift att försöka hitta något som vi inspirerades av gällande våran design. 
Jag inspireras mycket av vardagliga saker, såsom former runtomkring mig. Jag valde att göra
ett mönster av vasken, i diskhon. Du vet med alla små hål. Så detta blev resultatet. 

Sedan har vi jobbat med lite annat också, men det får jag tyvärr inte visa eftersom jag har tystnadsplikt. 
Ni kanske får se det i framtiden. Den som väntar på något gott.. 

Idag har jag firat med lite shopping eftersom jag upptäckte att mina studiepengar kommer på måndag, det blev en svart kjol och ett par blåablåa jeans samt rakhyvlar, hudkräm och lite preventivmedel. Höhö. 
Snart är det dags för mat och jag har bestämt mig för att det blir sushi. Yumyum. 


autumn

Ge mig denna i höst, snälla. 
Fast nu är det snart höst.
Ge mig denna nu, snälla. 
Imorgon börjar skolan igen.
Sista året på Forsbergs. 
Låt mig bli bäst på design, snälla. 
Ge mig denna nu, snälla? 


Det krävs så lite..

... som några fotografier på två små underbara pojkar för att jag ska bli glad resten av dagen.Turochretur

Fredagen den 15 augusti bar det iväg till Åland. Efter ca 4 timmars sömn klev vi upp och hoppade in i taxin för att kliva på färjan. Efter lite sjösjuka innan vi ens kommit på båten bar det äntligen iväg till sjöss. Vi tog en Irish Coffee och efter det några vinglas hit och dit. Ca 5 timmar senare var vi iland på Åland och vi checkade in på hotellet som inte ens hade någon minibar. Illa. Vi som hade köpt med oss en del öl, vin och turkisk shot. Badkaret fick bli lösningen. Vi tog en pizza (eftersom det var sjukt dyrt på Åland) och sedan festade vi loss på hotellet med turkiska shotar till höger och vänster. Kvällen spenderades därefter på Dinos(?), någon rockbar. 

Dagen efter var det dags att kliva upp för att äta underbar hotellfrukost och sedan var vi tvungna att checka ut. Då hade vi ca 3 timmars dötid tills båten skulle gå. Kul. Väl på båten senare blev det drinkar, taxfree och spelande. Köpte hem sprit för ca 1000kr och då fick vi med oss: 1 liter koskenkorva voda, 1 liter koskenkorva applevodka, 1 liter Amarula, 1/2 liter Turkisk Peppar, två flaskor vin, två flak öl och en sour apple likör. MUMS! 
Trevlig resa med underbara människor. Nästa år blir det Tallinn ;) 

Nu ska jag in till stan för att möta upp älskling, det blir bio och middag ikväll. 
Loggo

Det här är nog den snyggaste animerade logga jag sett på väldigt länge, dock vet jag inte om jag är så förtjust i att partiklarna övergår till färg och loggan gör inte sin rätt i helheten. Annars, well done.
http://www.youtube.com/watch?v=sGDff8_0LYA

Även en eloge till Nike's nya underbara reklam. Ni lyckas igen. 

Dagen har bestått av att ha hämtat Fredriks älskling, dock inte mig, den gröna faran Honda Del Sol Vti. Efter ca två månader av reparation har hon nu äntligen hittat sin plats igen på bakgårdens parkering. 
Därefter har största delen av dagen bestått av SATC, första säsongen. Andra delen av dagen har det varit träning och diskning. Det är ju inte alltför länge nu innan man får besök. 
 


In my house

Sitter och lyssnar på house och kommer osökt att tänka på Freja. Jag har nog inte nämnt att det inte blir någo Tallinn vistelse då jag och Freja inte har åldern inne. Däremot blir det en kort resa till Åland med hotell och fylla. Bara fyra dagar kvar nu, sedan åker vi. It's gonna be fun! 

Helgen har varit lugn med filmer såsom Hancock, Young People Fucking och Street Kings. Det har varit pizza, vin, Subway, kakbakande och nudlar. När skolan börjar blir det att bättra sig med dieten, punkt. Det har varit Sims Bon Voyage, vilket var lite av en besvikelse. Det har varit Guitar Hero, såklart. 

Nu ska jag dra ner till Sumpan för att storhandla in lite gott käk. 

080808

Igår var det stockholmarnas dag och staden rentav kokade Efter en god middag bestående av stekt lax, crisscuts och hollandaise sås samt en flaska vin åkte vi in till stan mot kvällen för att kolla läget och ta något gott att dricka. Det kunde vi ju glömma direkt. Det hade beräknats att 50.000 människor skulle samlas vid stureplan och det kan jag lova dig att det var. Gick inte att gå  någonstans, än mindre att ta något att dricka.  Vilken besvikelse, dock var det bra röj om man ville in i smeten och dansa lite. Efter någon timme eller så blev det Mc'Donalds och taxi hem. Godnatt.

Ursäkta min värdelösa mobilkamera. Jag skäms över den och över Nokia som tillverkar så pass dåliga kameror på mobilen. Varför överhuvudtaget ha en om man knappt ser vad man fotat? 

Idag är det Guitar Hero och underkläder som gäller.Hipp hipp

Idag är det min älsklings dag! Stort grattis, jag älskar dig av hela mitt hjärta. 


Hur gör man?

Hur gör man för att få någon man älskar tillbaka? Hur gör man för att få ner någon från himlen? Jag vill ha min morfar tillbaka. Det går inte att tänka på honom utan att tårarna kommer, tårar av saknad. Jag känner att jag aldrig fick tid att lära känna honom så pass mycket som jag egentligen ville. Min mormor och morfar kom från Tyskland, men hade sommarstuga i Sverige på somrarna. Jag kommer ihåg dagarna då de anlände hemma hos oss. Morfar hade alltid med sig en stor kartong fullproppad med leksaker som han tillverkat. Jag kommer ihåg hur gott han luktade. Hur vi alltid gnuggade våra näsor mot varandra innan det var läggdags, eskimåpuss. Jag fick aldrig chansen att säga de tre så viktiga orden till honom. Du försvann alltför hastigt. Det finns så mycket som jag skulle vilja visa dig, kom ner nu. Jag hade nog världens bästa morfar, det är jag säker på. Mamma sa en gång att morfar skulle vara stolt över mig, över vad jag valt att göra av mitt liv. Jag är stolt över min morfar också, över vad han åstadkommit i sitt liv. Du är min förebild, min idol. 

Bra reklam


Reklam kan vara genialiskt, det kan vara så pass enkelt som denna. 
Reklam för en permanent penna. Jag älskar sånhär reklam, simpel och genialisk. Även denna reklam för Mcdonalds extra large coffee är väl helt underbar. 


Ge mig


                               Ge mig detta nu och du är en ängel.
                         (psst, skorna är ungefär lik med de jag köpte)

Gott

Det har varit en lugn och skön helg tillsammans med love. Åkte till Clas Ohlson för att inhandla material så vi äntligen kan sätta igång och fixa våran hall, den ser förfärlig ut. Det enda som saknas är färg nu. Åkte till Kista för att ta död på några timmar och jag fyndade ett par höstskor för 280:-. Ankelstövletter med klack. Me like. Åkte därefter in till stan och köpte guitar hero. Så om ni försöker få tag på mig och jag inte svarar vet ni vart jag sitter. Det är tamigfan beroendeframkallande, och ont i fingrarna har jag. 

Om 21 dagar börjar skolan. Jag måste hinna med så mycket som möjligt på dessa 21 dagar känner jag. Koppla av, läsa ut en bra bok, bli expert på guitar hero, träffa goda vänner, kanske till och med träffa familjen Brodin? Det vore guldkant på tillvaron. 
Och Freja darling, I miss you. Kom hit nu! RSS 2.0