Upptåg och nertåg

Helgen var minst sagt konstig. Fast konstig på ett bra sätt.
Lördagen började med att jag vaknade runt elva, utsövd och redo för att ta mig an lägenheten som behövdes städas inför Fredriks kalas senare på kvällen. Blev inte så, utan följde med Fredrik till Kista för att hitta någon outfit att ha på sig på kvällen. Hittade inget i Kista, åkte in till stan. Hittade inget i stan. Åkte tillbaka till Sumpan, hittade inget i Sumpan förutom lite alkohol. Väl hemma igen var klockan halv fyra och lägenheten var fortfarande inte städad. Två och en halvtimme senare skulle folket börja droppa in. I panik slängde jag ihop ca 50 st snittar, sprang runt som en tok, blev svettig och irriterad. På denna två och en halvtimme skulle vi även hinna äta dagens första mål också, hade totalt glömt bort att inte äta på hela dagen. I all stress fick jag inte ner mer än en fjärdedels pizza. Bra Cecilia. Bra uppladdning inför kvällen.
Kvart i sex hoppade jag in i duschen. En KVART på mig att hinna göra mig iordning innan folket kom! Yikes. Trodde jag skulle få hjärtstillestånd. Men jag hann.
Och folket kom inte förrän vid åtta.. tji fick jag.

Drack allt som går att dricka i alkoholväg tror jag. Shotar, vin, cider, öl, mousserande vin, redbull jäger, drinkar. You name it! Det dansades, det socialiserades, det spelades guitar och det var mer än roligt! Kom i säng runt halv sex på morgonen och sov bort hela söndagen. Me like. 

Fredriks själva födelsedag får jag ta i något annat inlägg.
För nu ska jag börja med maten och senare blir det bio. Public Enemies och jag ska dregla över Depp! MHMM!

Toodles!




kommentera
Postat av: Ida

Å TACK så mycket! Det ska jag spana in på en gång! Hur är det med dig och vad gör du nu efter skolan? :)



2009-08-11 @ 18:47:32
URL: http://id.bloggagratis.se

Skriv till mig:

Namn:
Glöm inte bort mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0