Ska det va.

Ska det va, så ska det va. Från norrland till Stockholm i onsdags, från Stockholm till norrland i fredags efter jobbet. Snabba bud i mellerud. Insåg hur tråkigt jag skulle ha det nere i Stockholm i helgen, så jag tog en sista minuten och åkte upp till norrland. På en timme hann jag packa ner det mesta, åka in till centralen, äta en äcklig cheeseburgare på mcdonalds, springa till tåget, sätta mig i fel vagn, byta vagn, hitta min plats och slå mig till ro. Pjuh! 

Nu är jag här. Där jag hör hemma på sommaren! 
Igår åkte jag, bror, mattias o marcus ut till smitingen och solade. Jösses så skönt det var! Precis vad jag ville göra dagen efter en stressig avfärd från sthlm. 
På kvällen gick jag över till bästaste Nilssons och spelade spel och pratade på om ditt och datt. Väldigt trevlig kväll!

Idag är planerna att åka ner till stugan, lägga mig i en solstol och bara njuta av värmen.
Fredrik har varit i Östersund i helgen och kommer förmodligen hem ikväll. 

Om det är någon som vill ses nu när jag är hemma är det bara o ringa på 0706611626, min norrlandstele alltså :D 


Sushi och ett rafset

Befinner mig åter i Stockholm efter att ha haft en minisemester uppe i norrland över midsommar. 
Åkte ner till storstaden igen eftersom det vankades jobb nu idag och imorgon. Får se hur det blir nästa vecka. 
Annars åker jag upp till norrland igen. Det är inte kul o vara ensam hemma i lägenheten. Fredrik har ju semester så han stannade kvar i Sollefteå. Jag vill också vara där. Inte jobba då solen skiner som härligast! 

Unnade mig en god middag ikväll eftersom jag har gått omkring och haft cravings efter sushi i ca en månad nu. 
Med löning idag och ingen ork att laga mat i det fina vädret slog jag på stort och köpte sushi hem. Satt sedan ute på balkongen och vräkte i mig den. Jag lovar, 10 minuter och den var borta. Tack Romae's sushi för middagen och tack för att jag alltid får en extra bit! Det gör susen.

Nu inväntar jag att det ska bli lite svalare ute så jag kan ta mig en joggingtur i parken. 
Och Jessika! Jag väntar otåligt på lite berättelser om tåfetischer och någon som dinglar i en trapets endast iförd ett rafset!




Impulsiv?

Imorgon kväll eller tidigt fredag morgon hoppas jag att få åka upp till norrland. Dock är det så att älsklings bil är på verkstaden och han vet inte när den blir klar. Jag hatar det här. Att inte få veta, att inte kunna göra något åt det. Jag måste få planera min vardag, det är A och O för mig. Annars kollapsar hela min värld, jag får panik av att vara impulsiv fastän jag älskar människor som är impulsiva och vågar göra saker bara sådär. På studs. Nu med detsamma. Sitter det ihop förresten? Nu meddetsamma. 

Hursomhelst. 

I min värld planerar jag just nu för fullt att få åka upp till norrland. Jag har lovat Fredrik att, ja, jag ska köra ditt monster några mil sådär. Bara för att få komma upp och njuta. Jag planerar att stanna till på onsdag, då det vankas jobb på torsdag igen. 
Mer än så har jag inte planerat, för jag vill inte bli för ledsen om vi inte kan åka. 

Nu ska jag fortsätta pilla på (min prilla) min hemsida och efter det ska det väl lagas middag också i snyggaste Forsbergs tshirten.

 



Cupcake

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta 
när jag inser att jag inte har förlagt min muffins, 
utan ätit upp den. 






Återhämtning

Jag är isolerad från omvärlden just nu. Jag fick Sims3 i examenspresent av älskling och har spelat nästan dygnet runt i tre dagar nu. Därför jag har varit så frånvarande från bloggen ett tag.

Förra helgen: 
Åkte upp till norrland i en passat. Mycket ljuvligt. Firade pappa på lördagen och åkte till Sollefteå på kvällen eftersom det var cruising. Satt i brorsans Mini Cooper mestadels av kvällen. Trevligt att få se lite folk även fast jag knappt kände igen någon längre. Söndag bakissolade vi på risön eftersom det var helt ljuvligt väder, åkte ner till stugan på eftermiddagen och åt våfflor och fick se brorsan försöka sig på att åka wakeboard. Tyvärr är hans nuvarande båtmotor för svag för att han ska kunna lyckas åka. 

Helgen:
Fredags var vi på Hotell Anglais och drack lite öl. Träffade Fredriks kusin och hennes kompis Cissi. Spanade in Thomas Järvheden i baren också. 
Lördag drog vi till grönan med Jenny och Cissi, blev många roliga timmar där och åkte även nya åkattraktionen Insane. Och den höll verkligen vad den lovade, den VAR helt insane! 
Idag har jag bara tagit det lugnt. Spelat Sims, städat lite, gått på promenad och bakat äppelmuffins. Skön söndag. 
Imorgon är det åter tillbaka till jobbet och på kvällen blir det lite brännboll med arbetskamraterna innan jag ska in och hämta mitt finbesök på centralen. Therese såklart! Det är inte ofta man får ett sådant fint besök som sover över här i lägenheten. Ska bli mysigt att träffa henne igen! 

Nu.. Sims kanske?

 

RSS 2.0