Stortjut

För jag har tagit examen! No more Forsbergs. Två år har redan passerat. Vart tog dom vägen? 
Igår blev det minst sagt tårar som sprutade till höger och vänster. Det kramades, snyftades, festades, dansades, stortjöts, åts och stortjöts igen. Jag är halv nu, hur ska jag klara mig utan mina klasskamrater? Jag vet hur det blir. Jag vet att fastän man säger att "klart vi håller kontakten", "det är klart vi kommer ses" så blir det inte så. Jag vet hur det fungerar. Åh. Det känns jättejobbigt nu. 

Om ca två timmar åker jag upp till norrland. Min käre papi fyller år och det är mors dag på söndag. Lördagkväll blir det cruising och fest med vänner! Just det, vi åker inte grön Honda upp så håll inte utkik efter mig i någon sådan. Vi hyr en bil pga det trasiga passagerarfönstret på Hondan. Ska bli skönt att inte ha tinnitus när man väl är framme i Hällsjö. 

Nu ska jag rycka upp mig och packa ihop det sista inför färden. 
Avslutar med kanske det bästa citatet någonsin: 

"– Det faller sig naturligt för mig att börja plugga juridik. Ända sedan jag såg filmen Legally Blonde så har jag vetat att det är mitt mål, säger Isabella Löwengrip."

Vem är det som bankar i mitt huvud?

Idag har jag ont i huvudet. Kan bero på värmen + jobb i en kuvös + vätskebrist + åtta timmar framför en dator. 
En sådan dag går det tyvärr inte att lyssna på In Flames för att slappna av och dämpa huvudvärken. Då ställer Timo upp och gör en cover på en av In Flames kanske bästa låtar. Jag njuter av hans version lika mycket som originalet. Sleeping beauty

Sitter på skolan, igen. Sju timmar återstår av vår examensutställning. Därefter är jag nyutexaminerad reklamare och grafisk designer, vilket känns väldigt overkligt. Min dröm har gått i uppfyllelse, vad gör jag nu? Dö? Nej. Det är nu det riktiga livet börjar, skaffa karriär och barn och allt det där. Hund, villa, volvo. Ja varför inte. Men först ska jag börja jobba på abcgruppen ett tag, första trappsteget på karriärstegen närmar sig. Fint.

Mama har varit här och hälsat på. Hon mellanlandade i Stockholm efter att ha varit i tyskland i en vecka. Jag längtar till tyskland, måste åka dit snart. Har så många fina minnen därifrån. Mormor och morfar blandannat. Kan ni inte komma tillbaka? Jag och mama har iaf hunnit med en del under dessa dagar som hon varit här. Män som hatar kvinnor, rå film. Ätit gott på Gusto, har äntligen fått in min drink i drinklistan! "CECILIA'S DESIRE - framtagen åt den fagra Cecilia på Gusto 2009"
Så fint! Vi hann även med att kika in min examensutställning och dricka öl på Snaps. Mums. Nu har jag dock precis lämnat av henne på centralen. Kära mamma, vad du är bra! 

Nu vill jag vara törnrosa och sova i hundra år. Minst. 
Kroppen börjar känna av att det inte fungerar med att sova för dåligt och äta enbart yoghurt och nudlar. 
Nu ska jag öppna dörrarna till vår utställning och välkomna alla gäster. Du kommer väl?

Jag är inte död

Jag lever, jag är inte död, bara lite kanske. 
Jag återkommer när Forsbergs examensutställning är över.
Jag har massor att berätta!
Jag ville bara visa att jag lever.

Byggare Bob

Jag är trött, ni anar inte hur trött jag är. Jag har precis kommit hem från skolan och det betyder att jag har stått upp, sågat, burit tunga material, sprungit i trappor, hamrat, målat, klämt i mig en och annan banan och sopat i 14 timmar. 14 timmar! Är det okej? Borde inte skolan ge MIG betalt för att jag (plus många fler) rustar upp skolan med fina färger, bygger om och slänger onödiga grejer. Varför ska jag betala flera miljoner tusen för att rusta upp en skola som jag inte kommer gå i om en vecka? Jag är trött nu. Riktigt trött. Men något jag aldrig blir trött på är mina klasskompisar, de kan man alltid lita på. Och åh vad fint det blir förresten! I skolan alltså. Jag blir mäkta stolt. Imorgon tar jag sovmorgon och sover ut för att sedan bege mig tillbaka till skolan och leka byggare Bob igen. Nej trött var det va?

Zzz...

Upp och ner

Det är alltid lika roligt då det ska tvättas i denna lägenhet. För det första så bor vi längst upp i huset, och tvättstugan ligger ju självklart längst nere i källaren. Detta medför att det blir ett jäkla springande uppochner dom närmaste fyra timmarna. Dessutom har min käre pojkvän ovanan att lite här och där ta av sig en socka, observera EN socka! Detta gör han omedvetet vilket resulterar i att jag får kolla bakom kuddar, under bord, under soffan etc för att hitta åt alla sockar som ska tvättas. PUH. 

Nu ligger det också till så att vi inte har kunnat bokat tvättid sedan i påskas. Gissa hur många fyllda IKEA påsar vi har som ska tvättas? Dessa fyra timmar kommer bli stressigt om allt ska hinna tvättas och torkas. 

Det vankas jobb också. 
Kanske, om jag har tur.
Håll tummarna! 

RSS 2.0